نصب ایزوگام روی هر سطحی قابل انجام نیست و پیش از نصب ایزوگام باید شرایط لازم برای چسبندگی و دوام کافی ایزوگام را بررسی و فراهم کنیم. در ادامه شرایط لازم برای نصب ایزوگام و روشهایی که میتوان این شرایط را به بهترین شکل ممکن فراهم کرد بررسی میکنیم.
شرایط لازم برای نصب ایزوگام
نصب ایزوگام باید روی سطحی صاف و فاقد آلودگی و با قابلیت چسبندگی برای قیر ایزوگام صورت بپذیرد. ایزوگام نمیتواند روی سطوحی که دارای پستی و بلندی هستند یا استحکام لازم را ندارند و یا دارای شن و ماسه و آلودگیهای شیمیایی هستند چسبانده شود.
به همین دلیل لازم است تا پیش از نصب ایزوگام، به خوبی سطح را پاکیزه کنیم و در صورتی که سطح مورد نظر از کیفیت لازم برخوردار نیست، ابتدا مراحل زیرسازی را انجام بدهیم.
ایزوگام روی چه سطوحی میتواند نصب شود ؟
ایزوگام میتواند روی سطوحی از جنس بتن، آسفالت، موزائیک مسطح، ایزوگام قدیمی، و سایر سطوح ساختمانی که دارای ویژگیهای گفته شده هستند، اجرا گردد. البته برای کاهش وزن ساختمان بهتر است از نصب چندین لایهی سنگین روی هم خودداری شود زیرا این کار میتواند خطرات و مشکلات ایمنی برای شما به همراه بیاورد.
پیش از نصب ایزوگام بهتر است با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید تا بتوانید بهترین کارایی و ایمنی را در کنار هم به دست بیاورید.
زیرسازی به چه صورت انجام میشود ؟
زیرسازی ایزوگام میتواند با استفاده از مصالح ساختمانی مختلف به انجام برسد.
- استفاده از سیمان برای زیرسازی
- استفاده از پرایمر ایزوگام
- استفاده از چسب ایزوگام
- استفاده از قیر
اگر سطح مورد نظر دارای پستی و بلندی زیادی باشد ابتدا باید با مصالح ساختمانی مثل سیمان، سطح مورد نظر را پوشش دهیم و منتظر بمانیم تا کاملا خشک شود. وجود رطوبت در لایههای زیرین ایزوگام، کیفیت اجرای ایزوگام را به شدت کاهش میدهد.
پس از اینکه سطحی صاف و مناسب در اختیار داشتیم، با کمک پرایمر ایزوگام و قیر و چسب ایزوگام میتوان مقدار چسبندگی ایزوگام به سطح را افزایش داد و امکان جدا شدن و طبله کردن ایزوگام را به حداقل رساند.
خرید و نصب ایزوگام به همراه زیرسازی
اگر ساختمان نوساز دارید یا میخواهید مشکل چکه کردن سقف خود را برطرف کنید، برای مشاوره، بازدید، زیرسازی و نصب ایزوگام با بهترین کیفیت و با استفاده از بهترین برندهای ایزوگام، با ما تماس بگیرید.