نصب ایزوگام باید با دقت بالا و با در نظر گرفتن شرایط مختلف استفاده و شرایط جوی صورت بپذیرد. اگر نکات لازم در هنگام نصب ایزوگام رعایت نشود، ایزوگام هم می‌تواند در مدتی کوتاه‌تر از آنچه برای آن ساخته شده است، آسیب ببیند.

انواع آسیب‌هایی که ممکن است به ایزوگام وارد شوند شامل موارد زیر است:

  1. پاره شدن ایزوگام
  2. سوراخ شدن ایزوگام
  3. طبله یا باد کردن ایزوگام
  4. خشک شدن ایزوگام

در این نوشته به علت طبله کردن ایزوگام و راه حل جلوگیری و ترمیم آن می‌پردازیم.

نصب ایزوگام

علت طبله کردن ایزوگام چیست ؟

ایزوگام می‌بایست روی سطح خشک و عاری از رطوبت نصب شود. اگر در هنگام نصب ایزوگام یا پس از نصب، رطوبت به لایه‌های زیرین ایزوگام نفوذ کند، به دلیل گرما و فشاری که بخار آب می‌تواند ایجاد کند، ایزوگام از سطح پشت بام جدا می‌شود و به شکل نقاط باد کرده یا طبله کرده خود را نشان می‌دهد.

بنابراین اولین اصل در هنگام نصب ایزوگام، انتخاب زمان‌هایی از سال است که باران و برف بارش نمی‌کنند و سطح مورد نظر برای نصب ایزوگام به طور کامل خشک است.

اگر به هر دلیل آب به زیر ایزوگام نفوذ کند، مشکل فوق مجددا رخ می‌دهد و نکات فنی لازم برای جلوگیری از رفتن آب و رطوبت به زیر ایزوگام را می‌بایست در نظر گرفت.

ترمیم ایزوگام طبله کرده

اگر بخش‌هایی از ایزوگام که طبله کرده است، محدود باشد و رطوبت به طور گسترده در زیر ایزوگام وجود نداشته باشد، با جدا کردن و برش دادن قسمت‌هایی از ایزوگام که آسیب دیده است، می‌توان مجددا ایزوگام جدید را پس از خشک شدن کامل این بخش‌ها نصب کرد. ولی اگر آسیب‌ها گسترده باشند و باعث خرابی کلی ایزوگام شده باشند، ابتدا باید کل ایزوگام را از سطح جدا کنیم و پس از ایجاد زیرسازی لازم و خشک شدن محل نصب، ایزوگام جدید را نصب نماییم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *