ایزوگام نیز مانند سایر مصالح ساختمانی عمر مفیدی دارد. و به ویژه هنگامی که اصول لازم برای نگهداری آن رعایت نشود ممکن است این عمر مفید کاهش پیدا کند.

گاهی به دلیل استفاده نامناسب یا شرایط محیطی بد، ایزوگام نصب شده روی بام یا دیوار آسیب ببیند و باعث شود تا رطوبت به ساختمان نفوذ کند.

ایزوگام

قدم اول شناسایی محل آسیب

در قدم اول برای ترمیم ایزوگام می‌بایست محل دقیق آسیب‌دیدگی پیدا شود. این کار می‌تواند پس از بارش باران یا به صورت مصنوعی با ریختن آب روی بام و دیوار به انجام برسد. کارشناسان با تجربه نصب ایزوگام با انجام آزمایش‌ها و بررسی‌های مربوط، می‌توانند محل و علت نفوذ رطوبت را پیدا کنند.

قدم دوم ترمیم و رفع عیب ایزوگام

اگر کیفیت ایزوگام نصب شده به طور کلی مناسب تشخیص داده شود و تنها بخش‌هایی از آن آسیب دیده باشد، می‌توان با استفاده از چسب ایزوگام، یا قیرگونی یا لایه‌های جدید ایزوگام، محل‌های آسیب دیده را ترمیم نمود.

محل‌های آسیب دیده ممکن است شامل ترک‌ها، طبله کردن، پارگی، جدا شدن لایه‌های ایزوگام یا نصب بی کیفیت ایزوگام باشد.

بسته به نوع آسیب دیدگی، ممکن است لازم باشد تا ایزوگام قبلی با ایجاد حرارت از بام جداسازی شود و سپس ایزوگام یا قیرگونی جدید در محل مورد نظر نصب شود.

همچنین ممکن است بتوان بدون جداسازی ایزوگام آسیب‌دیده، با نصب لایه‌ای جدید روی ایزوگام، کار عایق‌کاری را به انجام رساند.

ترمیم ایزوگام

برای اینکه ترمیم ایزوگام به درستی انجام شود، کار شناسایی علت مشکل و رفع آن می‌بایست توسط افراد خبره و با تجربه به انجام برسد. با این کار می‌توانید تا سال‌ها با کمترین هزینه از ایزوگام قبلی استفاده نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *