در برخی مناطق کشور که مقدار ریزش‌های جوی زیاد است، معمولا دیوارهای ساختمان نیز با استفاده از ایزوگام پوشانده می‌شوند تا علاوه بر بام، آب از دیوارها نیز به داخل ساختمان نفوذ نکند.

نصب ایزوگام به زیرسازی مناسب نیازمند است و روی هر سطحی که چسبندگی کافی را ایجاد نکند، نمی‌تواند از این روش استفاده نمود. دیوارهای آجری نیز جزء سطوحی هستند که نمی‌توانند ایزوگام را به خوبی نگهداری کنند و احتمال جدا شدن ایزوگام از سطح آن زیاد است. به همین دلیل نصب مستقیم ایزوگام روی دیوار آجری به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

ایزوگام روی دیوار

زیرسازی دیوار آجری برای نصب ایزوگام

پیش از نصب ایزوگام روی دیوار آجری،‌ زیرسازی مناسب می‌بایست به انجام برسد. با توجه به اینکه سطح عمودی است، دقت کافی در این زمینه باید وجود داشته باشد تا از خرابی و مشکلات بعدی برای ایزوگام جلوگیری شود.

برای زیرسازی سطح ایزوگام، روی دیوار بهتر است سطح دیوار آجری ابتدا با استفاده از سیمان به صورت مسطح در بیاید و زمان لازم برای خشک شدن کامل آن سپری شود.

پس از پوشش دیوار با سیمان، یک لایه پرایمر ایزوگام یا قیر برای ایجاد چسبندگی بهتر ایزوگام روی دیوار ضروری است. و در نهایت ایزوگام می‌تواند به صورت دستی یا ماشینی روی این دیوار نصب شود.

با توجه به مراحل مورد نیاز، نصب داربست در این بخش مورد نیاز است.

رعایت اصول ایمنی برای نصب ایزوگام روی دیوار

وزن هر متر مربع ایزوگام تقریبا ۴ کیلوگرم است و اگر به خوبی روی دیوار چسبندگی وجود نداشته باشد، احتمال جدا شدن آن از سطح وجود دارد. به همین دلیل، رعایت اصول ایمنی هم در هنگام نصب ایزوگام توسط پرسنل نصاب و هم در زمینه‌ی اجرای دقیق و با کیفیت ایزوگام ضروری است تا از خطرات بعدی و مشکلات متعددی که یک نصب بی کیفیت می‌تواند برای شما به همراه بیاورد، خودداری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *