ایزوگام دارای لایه‌های مختلفی است که هر یک برای افزودن عملکرد و خاصیتی ویژه به ایزوگام در آن قرار گرفته‌اند. یکی از لایه‌های مهم در ایزوگام لایه‌ی تیشو است که در ادامه بیشتر با آن آشنا خواهیم شد.

تیشو ایزوگام

مواد اولیه تیشو ایزوگام

تیشو ایزوگام معمولا در دولایه داخل ایزوگام قرار می‌گیرد. لایه‌ی نخست از ترکیبات پلی‌استر است و برای افزایش مقاومت ایزوگام در برابر کشش‌های طولی و عرض کاربر دارد. همچنین باعث ایجاد ساختاری پایدار برای ایزوگام می‌شود. لایه‌ی دوم تیشو ایزوگام از الیاف شیشه معدنی تشکیل شده است.

بسته به نوع ایزوگام و کاربردی که برای آن تعریف شده است، ممکن است این لایه‌ها تفاوت‌هایی نیز داشته باشند.

تولید ایزوگام با تیشو

لایه‌های تیشو ایزوگام با استفاده از لایه‌های قیر در دو طرف و لایه‌ی میانی، ایزوگام را شکل می‌دهند. این لایه‌ها در کنار هم تضمین می‌کنند که ایزوگام از مقاومت کافی در برابر فشارهای مختلف طولی و عرضی برخوردار باشد و همچنین بتواند در برابر نفوذ رطوبت مقاومت لازم را از خود نشان بدهد.

لایه‌ی قیر زیرین در ایزوگام علاوه بر اینکه عملکرد مقاومت در برابر نفوذ رطوبت را از خود نشان می‌دهد، هنگام نصب ایزوگام برای ایجاد چسبندگی به سطح زیر ایزوگام کاربر دارد.

پس از پوشش لایه‌های تیشو در تولید ایزوگام فویل‌دار، یک لایه‌ی دیگر از فویل جهت افزایش مقاومت ایزوگام در برابر تابش نور خورشید،‌ به آن افزوده می‌شود.

اهمیت تیشو ایزوگام در کیفیت محصول نهایی

استفاده از مواد اولیه‌ی مرغوب باعث می‌شود تا کیفیت ایزوگام افزایش پیدا کند. برخی از تولیدکنندگان که ایزوگام‌های ارزان قیمت تولید می‌کنند برای کاهش هزینه‌های تولید، از مواد اولیه‌ی بی‌کیفیت استفاده می‌کنند و در نتیجه محصول نهایی نمی‌تواند در برابر فشارهای مختلف و رطوبت، مقاومت مورد نیاز را از خود نشان بدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *