برخی از قسمت‌های ساختمان مثل سقف‌های شیب‌دار یا شیروانی ممکن است با استفاده از ایرانیت فلزی یا سیمانی مسقف شده باشند. این نوع سقف هم هرچند می‌بایست عایق رطوبتی باشد ولی به دلایل مختلف از جمله سوراخ شدن یا آسیب دیدگی یا نصف نادرست، ممکن است رطوبت را به داخل ساختمان نفوذ بدهد.

در چنین شرایطی لازم است تا ایرانیت نیز به شکلی عایق‌کاری شود تا آب باران به داخل ساختمان منتقل نشود.

ایزوگام ایرانیت

عایق‌کاری ایرانیت

عایق‌کاری ایرانیت به دلیل سطح ناصافی که دارد، باید با رعایت اصولی عایق‌کاری شود تا مشکلات بعدی در این زمینه برای شما پیش نیاید. برخی از روش‌ها که برای عایق‌کاری ایرانیت مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارتند از:

  1. استفاده از عایق‌های مایع
  2. مسطح کردن سطح ایرانیت با استفاده از سیمان و سپس استفاده از روش‌های سنتی عایق‌کاری
  3. پوشش ایزوگام با استفاده از ایزوگام تک‌لایه یا قیرگونی

عایق‌های به شکل مایع که با قلم‌مو روی سطح پوشانده می‌شوند و پس از مدتی خشک می‌شوند، روشی مناسب برای ایرانیت به حساب می‌آیند. استفاده از موادی مثل پرایمر ایزوگام و مواد مشابه دیگر نیز ممکن است گاهی بهترین روش برای این کار به حساب بیاید.

اگر قصد ایزوگام ایرانیت را داشته باشیم، بهتر است ابتدا با استفاده از توری مرغی و سیمان، سطح ایرانیت را مسطح کنیم تا شرایط برای چسبیدن با کیفیت ایزوگام روی سطح فراهم شود.

در تمام مراحل رعایت نکات ایمنی از جمله وزن مجاز روی ایرانیت و نکات لازم در اجرای صحیح سیمان‌کاری و نصب ایزوگام ضروری است تا خطرات احتمالی نصاب ایزوگام و افراد مستقر در ساختمان را تهدید نکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *